Денят на християнското семейство с учениците от 2.а клас – с учители г-жа Хайдукова и г-жа Баташка

В навечерието на Деня на християнското семейство, учениците от 2. а клас с учители Десислава Хайдукова и Диана Баташка, направиха тържество, което беше богато на забавления и щастливи усмивки. От стихчета, песнички и смешни сцени се стигна до игри с родители.

Кулминацията на програмата беше Кулинарният конкурс, на който всяко дете взе участие. Благодарим на нашето жури в лицето на г-жа Албена Пепелова – ЗДУД и г-жа Василка Стойкова – ЗДУД, които определиха първо, второ и трето място в конкурса. Всяко семейство получи подарък – рамка за снимка, изработена от своето дете.

Благодарим и на г- жа Гина Минкова и ученици от 6. а клас, които бяха част от нашия празник и неговата организация, както и на нашия очарователен водещ Емилиян Стойков – ученик от 4.а клас.

Благодарим Ви мили родители за подкрепата, която ни гласувате!

И нека не забравяме, че българското семейство и днес е храм, в който трябва да се учим на добро. Българинът в многовековната си история е отредил достойно място на семейството. Разделил е ролите на мъжа и жената така, че всяка от тях да е значима и достойна. Децата от семейството трябва да почитат баща си и да уважават майка си и всички роднини- баба, дядо, братя и сестри.

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.