Тържествено награждаване от РУО-Пазарджик на изявени учители и ученици от Област Пазарджик през учебната 2022-2023 година

На официална церемония на 29.06.2023 г. Регионалното управление на образованието в Пазарджик награди изявени учители с принос в издигане престижа на образователното дело в областта и ученици с постигнати високи резултати в различни сфери на образователния процес през учебната 2022-2023 година.
Трима учители и петима ученици от нашето училище бяха отличени на събитието. Отличие за постигнати високи резултати в Областния кръг на олимпиадата по български език и литература получиха г-жа Радослава Велева, учител по БЕЛ, и нейните ученици Катерина Фингарски и Нира Лискова. Грамоти за постигнати високи резултати в Националното състезание „Ключът на музиката“ бяха връчени на г-жа Виолета Гълъбова, учител по музика, и на нейните ученици Ники Пеев, Боян Ибушев, Нира Лискова, Катерина Фингарски и Габриела Денкова. Отличен беше и г-н Илиян Ненов, учител по изобразително изкуство, и неговата ученичка Катерина Фингарски за отлични резултати на Националното състезание „Лаборатория за изкуство“.
Поздравяваме всички наградени учители и ученици и им желаем още много успехи!

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.