Информационни технологии – нещо допълнително

През свободното си време обичам да рисувам с графични програми. Една доста използвана програма е Фотошоп. С нея могат да се създадат нови картини; да се променят снимки и много други неща. Photoshop е може би най-известното, най-разпространено и най-добро приложение за обработка на графични изображения. Тези изображения са малка част от моите ‘творения’ с графични програми. Всъщност сега работата с фотошоп е моето хоби.

Теодора Венчева, 6 в клас
Публикувано в Междучасие, Таланти. Постоянна връзка.

4 отговора към Информационни технологии – нещо допълнително

 1. Anonymous каза:

  Sasuke Uchiha: Браво, Теодора! Много интересни теми си подбрала за своите творби.Хубаво е, че си усвоила занията за работа с фотошопа.Тя е доста трудоемка програма.

  Коментар от:Ники Божков 5в клас

 2. IОУ "Св. Климент Охридски" каза:

  Теди, страхотни компютърни графики си направила. Много се радвам, че ти харесва да се занимаваш с графичен дизайн. А може би твоето хоби ще се превърне в професия. Успех!
  Всички ученици много ги харесват. Мое мнение е, че ще запалиш и други деца да създават красиви шаржове. Предполагам, че някои ученици ще използват споделените от тебе графики, за електронен поздрав към приятели. Ще очакваме да ни покажеш нови творби.
  Дочка Добрева

 3. Anonymous каза:

  Познавам Тедии..
  тяя е нашата гордост на класа..
  тя ще има рожден ден на скоро и й пожелавамм много щастие и късмет!!!

 4. Anonymous каза:

  и лора също

Коментари са забранени.