Честита 114. годишнина на любимото училище

Благодарим на нашите петокласници и шестокласници и на техните учители г-жа Гергана Тодорова, г-жа Росица Пеева и г-жа Виолета Гълъбова за празничната програма!

„Училище на 114 години“ – това звучи гордо, защото няколко поколения българи са част от тази история. Затова в края на всеки ноември малки и големи, сегашни и бивши климентовци, учители и родители припомняме дългия път, изминат от предците ни. Така независимо от превратностите на времето, което обрича на забрава, през цялото свое съществуване училището ни е било негаснещо огнище на просвета и знание, памет за мъдрата старина, но и носител на модерното, новото.

Днес нашето училище продължава святата мисия да образова и възпитава личности, които да станат пълноценни граждани на България и света, като следва съвременните образователни тенденции и отговаря на нарастващите изисквания на променящия се свят.

По възрожденски обаче пазим в сърцата училищните ни традиции и се надяваме векове наред след нас този патронен празник да бъде честван с българска песен и български слово, а детски смях да звучи, както училищният звънец зове за знания.

Честит празник на всички!

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.

One Response to Честита 114. годишнина на любимото училище

  1. Pingback: clindamicina 600 mg

Коментари са забранени.