Нашите четвъртокласници на гости в КСУДС-град Пазарджик

01.06.2023 г. – Първи юни е един от любимите ни празници именно, защото това е денят, в който празнуваме безгрижието и свободата и поне за малко се пренасяме във вълшебния детски свят. Международният ден на детето по традиция е изпълнен с много забавление, усмивки, шарени балони и лакомства. А като задължителен детайл от празника е времето прекарано с любимите деца във веселие и смях., Комплекс за социални услуги за деца и семейства гр. Пазарджик, управляван от Консорциум „Алианс за социално развитие – Пазарджик”, организира Празник под мотото: „Всички можем да летим”.
Гости на Празника бяха Димитрия Церова – Директор на Дирекция „Социални дейности“ към Община Пазарджик, Цветелина Арапова-Чавдарова – Директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане” град Пазарджик, директори, началници, социални работници, психолози, приемни родители, осиновители.
Тодор Тодоров – представляващ Консорциум „Алианс за социално развитие“ гр. Пазарджик и общински съветник, даде старт на новосформирания на Празника Детски парламент от учениците от 4.а и 4.б клас с класни ръководители Валерия Годжунова и Калинка Спасова и психологът на училището г-жа Ваня Ангелова. Децата напомниха, че на 20 ноември 1989г. е приет документ, наречен Конвенцията на ООН за правата на детето и цитираха членове от нея.
Талантливите четвъртокласници  поздравиха всички присъстващи с празнична програма.
За общи занимания на деца и родители бяха открити работилниците: „Всички можем да летим”, „Раз, два, три-уцели, спечели”, „Направи си сам“, ,„Игри и забавления“. Директорът Гергана Спасова и екипът на КСУДС гр. Пазарджик връчиха на децата грамоти, топки, лакомства, балони.
За доброто настроение на децата се погрижи прекрасната Елена Бонева.
Четвъртокласниците благодариха на г- жа Спасова, г- жа Бонева и на целия екип от професионалисти за невероятния празник.

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.