Наши петокласници и техният учител – г-жа Гина Минкова, с участие в Ученическа конференция

Първо основно училище „Свети Климент Охридски“ гр. Пазарджик взе участие в четвъртата Областна ученическа конференция – Пазарджик БИО 2023 г. на тема „Природните науки – сърцето на устойчиво развитие“, която се проведе на 5 май 2023 г. в Община Пазарджик.
Ученичката от 5.A клас Людмила Танкова представи своя проект на тема „Здравословно хранене“, където увлекателно разказа идеите си как всеки човек може да направи здравословен избор и да промени начина си на живот.
Ученичката от 5.A клас Марина Стоянова представи проект на тема „Промените в климата“. В интересна презентация Марина успя да обясни сложни екологични проблеми, пред които е изправена планетата ни и даде съвети, как всеки от нас с малки стъпки да върви по пътя към спасяването на околната среда.
Ръководител на проектите на двете ученички, които бяха най-малките участнички на Пролетната конференция, е госпожа Гина Минкова – учител в ЦДО.
На конференцията всички застанаха зад думите на експерта по природни науки от РУО- Пазарджик госпожа Весела Петрова, че образованието е пътят към успеха в трудната битка с екологичните проблеми и здравословния начин на живот.
Гости на конференцията бяха експерти от РУО – Пазарджик, както и ученици и учители от други училища от област Пазарджик.

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.