Честит 24. май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност

24. май 2023 г. бе отбелязан тържествено в слънчевия училищен двор от ученици, учители, служиели, родители и приятели на I ОУ „Свети Климент Охридски“ – град Пазарджик. Знаменната група от настоящите седмокласници предаде училищното знаме „чисто и неопетнено“ на шестокласниците, които заявиха ясно, че ще го пазят. Тържеството беше особено емоционално за наградените учители и ученици, които постигнаха забележителни постижения през настоящата учебна година.

Тази година на 24. май отличие за високи професионални постижения получиха учителите: Радослава Велева – старши учител по БЕЛ, Валерия Годжунова– старши учител в НЕ и Стоянка Камбурова-Колева – старши учител в ГЦОУД в НЕ.

Специални отличия за „Дългогодишна цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на българското образование“ бяха връчени на г-жа КАЛИНКА СПАСОВА – старши учител в НЕ и на г-жа СТОЯНКА ТОМОВА – старши учител в ГЦОУД в НЕ.

Специален гост на празника бе г-жа Марияна Гигова – старши експерт по предучилищно образование в РУО-Пазарджик.

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.