21.11.2022 г. – Денят на християнското семейство в катедралата „Успение Богородично“ – град Пазарджик

Денят на християнското семейство е хубав повод да си припомним, че топлината и семейният уют, любовта, усмивките и разбирателството с близките ни хора е най-важното нещо в живота.

Днес на този празник учениците от 4.а и 4.б клас с класни ръководители Валерия Годжунова и Калинка Спасова посетиха катедралата „Успение Богородично“- гр. Пазарджик, където любезно бяха посрещнати от отец Боян Кочев. Той увлекателно им разказа за църквата, за празника, припомни как трябва да се кръстим и какви действия трябва да вършим, за да бъдем добри християни. Децата разгледаха изложбата от рисунки и съчинения, които бяха писали, за да участват в Националния конкурс „Въведение Богородично“. Лично отец Боян връчи грамоти на всички участвали в конкурса, а Стела Минекова от 4.б клас бе отличена с трето място за написаното ѝ съчинение. Децата запалиха свещичка за здраве и благоденствие в семействата им.

Учениците от двата класа изработиха картички, с които поздравиха своите родители за празника.

Днес петнадесетия си рожден ден честват и КСУДС – гр.Пазарджик. Специален видеопоздрав, цвете и картичка поднесоха децата към професионалистите работещи в комплекса .

Честит празник, мили семейства!

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.