ГЕРОИ ОТ ПРИКАЗКИТЕ ОЖИВЯХА В ПЪСТЪР КАРНАВАЛ

Лятната ваканция чука на вратата, но второкласниците не бързат да и отворят. Те са в очакване на поредната изненада, която сме им подготвили – карнавал на приказните герои.
Всеки път при приготовленията за поредното училищно тържество при нас е шумно и интересно. Така е и днес на 15 юни. Чува се навсякъде детска глъч и смях. Като малки  работливи пчелички  в кошер децата „ жужат“ , тичат нагоре-надолу, облечени в различни карнавални костюми. Виждат се Палячовци,Пирати, Феи,Рицари, Дракони, Принцове и Принцеси, Клоуни и Великани. Приказната фея провъзгласява началото  на Карнавала на приказните герои, на който са поканени всички, за да не пропуснат нещо наистина нечувано, грандиозно, грациозно, шикозно и помпозно!На нашия маскен бал всяко дете се превъплати в ролята на любимия си герой от приказките и прекара незабравими мигове в шеметни игри и забавления, придружени с разнообразна музика, танци и много веселие.
Наш гост и участник беше психологът на училището г-жа Ангелова. Приказните герои изненадаха директора на училището г-жа Димитрова и първоклсниците.
Весело лято, мили деца, ви пожелаваме ние вашите учители- г-жа Годжунова и г-жа Спасова!

Публикувано в Uncategorized. Постоянна връзка.