Уважаеми родители, скъпи ученици и колеги,

Измина един месец от обявеното в страна  извънредно положение. Месец, изпълнен с много тревоги и предизвикателства. Месец,  през който всички ние променихме начина си на живот.  Сега, когато правим равносметка на изминалите дни, отчитаме успехите и грешките си. Успехите си дължим на екипната работа между учители, ученици и родители, на отговорното отношение и ефективното общуване. Благодарение на усилията, енергията и ентусиазма ние заедно преодоляхме много трудности. Допуснахме и грешки, но бяхме изправени пред едно изключително предизвикателство, за което никой от нас не беше подготвен. Сигурна съм, че чрез непрекъснатото ни партньорство образованието в дигитална среда ще продължи да бъде прилагано успешно.

Уважаеми родители,

Благодаря Ви за доверието, подкрепата и разбирането, което проявихте в този труден за всички нас период. Благодаря за усилията, които полагате заедно да предложим едно по-ефективно дистанционно обучение за Вашите деца и нашите ученици. За пореден път Вие доказахте, че сте нашият най-верен партньор.

Скъпи колеги,

Благодаря за желанието, енергията и любовта,  които влагате в работата си. За пореден път показахте, че сте истински професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия. Сигурна съм, че удовлетворението от постигнатото е най-добрата награда за всички вас.

Мили ученици,

Благодаря за труда, който полагате. Той е основата, на която ще стъпят вашите успехи. Бъдете непримирими и силни в посрещането на новите предизвикателства на живота. Вярвайте в себе си, в натрупаните знания и смело следвайте мечтите си!

В името на нашата обща мисия нека продължим да бъдем сплотени и добронамерени, да си сътрудничим и да се подкрепяме. Това е правилният път към общия ни успех.

             Пожелавам на всички СВЕТЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ  ПРАЗНИЦИ!

               БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ДО НОВИ СРЕЩИ В ЛЮБИМОТО УЧИЛИЩЕ!

ГРЕТА ДИМИТРОВА

Директор на I ОУ „Свети Климент Охридски“ – гр. Пазарджик

Публикувано в Начало, Празници, училище, Училището. Постоянна връзка.