Клас на годината

Четвърти „в” клас от IОУ „Свети Климент Охридски” с класен ръководител Валерия Годжунова е „Клас на годината”. Учениците спечелиха голямата награда в конкурса, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик. Освен грамота и плакет, които им бяха връчени на 12 юни 2019 г. от 15.00 ч. в Стъклената зала на Общината, децата получават и еднодневна екскурзия в страната. Четвърти „в” клас” от IOУ „Св. Климент Охридски” прояви усърдие и постоянство като издигаше своята номинация всеки месец от ноември досега. През декември бе обявен за „Клас на месеца”. И след това децата продължиха да споделят с членовете на МКБППМН своите добри прояви и инициативи.

„Накрая, когато завършваме участието си в този конкурс, искаме да ви кажем, че ние сме много доволни, защото имахме възможността да разкажем за всичко, което правим извън задължителния ни учебен процес! Харесваше ни всеки месец да получаваме грамота! Специално благодарим на ръководството на училището и на психолога на училището г -жа Ангелова за подкрепата през цялата година. Бъдете здрави!“

В знак на уважение кметът на общината Тодор Попов изпрати лично благодарствено писмо до родителите на децата носители на приза.

Публикувано в Върхове, Начало, училище, Училището. Постоянна връзка.