Обновяване на училищния двор

IОУ „Свети Климент Охридски“ гр. Пазарджик с готовност очаква своите ученици! Колективът на училището, ръководен от новия си директор г-жа Грета Димитрова и подкрепен от бивши и настоящи ученици и родители, се включи в акцията „Да изчистим България заедно“ и почисти района на училището. Непотребните автомобилни гуми бяха превърнати в пъстри цветарници.

Забавни игри в междучасията


С умението на учителите по изобразително изкуство в IОУ „Св. Кл. Охридски“ Георги Руков и Стефан Камаринчев и сърцето и любовта на учителите, в двора на училището бяха изрисувани забавни игри: „Дама“, „Не се сърди човече“, лабиринти, „Туистър“, древната индийска игра „Змии и стълби“ и много други.  Старата училищна чешма бе превърната от г-н Руков в атрактивна игра с героите на Спонж Боб квадратни гащи.


С още интересните и занимателни игри ще бъде изпъстрен училищния двор за игри в междучасията, и свободното време на учениците на IОУ „Св. Кл. Охридски“.

Стефан Камаринчев – учител по технологии и предприемачество и изобразително изкуство нарисува най-хубавия жираф на спортното ни игрище

Снимката е направена от четвъртия етаж на училището

Публикувано в Междучасие. Постоянна връзка.